FANDOM


Mă tot gândesc la salariatele care au fost forțate să părăsească de-a lungul anilor grupul de discuții. Dacă cuibul unchieșilor ar fi fost o echipă de oameni importanți ceva, putea fi organizată o grupare de sufragete care sa pună presiune pe conducere, ca pe vremea lui Sherlock Holmes. Nu merită.

Ba mai mult, trebuie sa înțelegem ca un asemenea cuib de unchieși nu ar fi putut evolua decât într-o țară în care guvernul finanțează "comunități" culturale, cum au fost finanțați legionarii. Vrem o Canada multi-culturală, o Canada tolerantă începând cu bilingvismul franco-englez ? atunci trebuie sa tolerăm și pe unchiesii noștri, mari vorbitori de latrino-română.

Totuși, ca sa fiu corect până la capăt, trebuie sa menționez aici si excomunicarea userei P. pentru îndrăzneala de a fi protestat împotriva urii rasiale promovate. Căci da, grupul de discuții a ajuns între timp si o portavoce a rasismului. Iar ne trebuie toleranță, întrucât Internetul nu este reglementat încă. Chiar și așa însă, cum ar putea o reglementare de Internet să stingă ura lăuntrică a fiecăruia ?


Noi și noi episoade din "Răzbunarea schilozilor" Edit

Este oare nevoie să aducem aminte de situația schilodului în universul româneasc, comparat - de exemplu, cu cea a porcului sau cu cea a nevestei ? Nu cred.


în Rufus s-a trezit acvila din el Edit

In Rufus s-a trezit acvila de topic care a fost dintotdeauna ascunsă în el. O să aflam astfel cu toții, prin ilustrare cu grafice elaborate si interpretari statistice, cum că vara nu este ca iarna si p..a nu este ca p...a. Bubico tace derutat de noua politică de auto-afirmare a lui Pooper, șeful de topic, care a demonstrat de curând că îl are pe însuși Lemuru la celular, la orice oră din zi și din noapte.

Dar cine altcineva ar putea prelua conducerea și să-i învețe pe români ce este aceea o analiză sociologică de elită, dupa mătrășirea lui Măslină de către proprii lui învățăcei ? Iată deci cum mr. Pooper și-a tras pulpanele mantalei în părți : "Voi nu știți cine sunt eu !"

Whisky ieftin in Ontario Edit

Rufus a auzit ca in Ontario se da whisky ieftin. Cum tot are un drum pe acolo, intreaba despre cantitati. Corolla se ofera sa-l ajute si sa-i cumpere tot ce vrea, eventual i le lasa pe porch daca nu este acasa.

Agno cel rotund este sub atac masiv Edit

Cum era de asteptat, Pamperistu' a ajuns tinta tuturor. Vina ? s-a dat rotund. Fratele lui, Curulea prinde ocazia si isi afirma spiritul pasnic. Ciupercuta insa ii atrage atentia ca mbeutura nu este de bonton. Agno retaliaza impotriva putinelor salariate capabile sa reziste iradierii cu mizerii.

Printre faldurile draperiilor se iteste visul secret al lui Rufus Pipicaca, cel care nu vaneaza muste. Dar ce vaneaza atunci ?

Ciupercuța a dat liber la ciorapi cu sandale Edit

Ciupercuța rescrie cursul de urbanism, așadar ciorapii nu mai sunt interziși la sandale. Agno, care a oripilat forumul prin indignitatea de-a purta ciorapi sub sandale a fost iertat, iar profesoara de conduită românească la Montreal a dat liber la ciorapi.

Bubico a mușcat momealaEdit

... drept care a ajuns, împreună cu rufus PPCC, să dea sfaturi de pamperism, OMG !

Agno Pamperistu si HDTV-ul Edit

O dată la 8 ani, Agno vrea să facă ceva cu mâna lui și anume să-și imbunătățeasca antena. Adică nu să se într-ajutoreze, nu să se împrietenească, nu să participe la viața comunitară, ci pur si simplu ceva on his own.

Jana o admonestează pe Ana pentru că a povestit dinainte filmul Extinction, în care se duce un război între două specii : pe de o parte sinteticii, care asemenea expaților nu se pot reproduce singuri și, de cealaltă parte, oamenii propriu-ziși - care au fost dați afara de pe planetă vreme în urmă. Sinteticii au memoria ștearsă și astfel, pentru două treimi din film, se cred a fi oameni atacați de extratereștrii.

Comunitatea sare în ajutorul lui Agno care reușește astfel sa dibuiască sosul în alimentară.

cazul Mihai, regele Edit

Nu vă faceți iluzii, nu există multe boli psihice, așa, lovind toate deodată românimea din Montreal. Cei care l-au mătrășit pe Mihai sunt exact aceiași care striga pân parcuri "Afară cu bulgarii", exact aceiași care iau la bătaie nou veniți pe motiv că poartă geacă neagră si exact aceiași care amenință cu sperjurul la tribunal - 50 contra 1.

Avem așadar pe prearomânii A,B,C,D,...E, să spunem, care aranjează o serie de scrisori anonime cu ajutorul cărora distrug vizita lui Mihai, regele, la Montreal. Ce să îi spun eu acuma domnului VA, whistleblower de marcă ?

Mai întâi îi spun că 90% din populație or să stea deoparte : Spuneți-ne și nouă când v-ați împăcat, ca să venim la petrecerea de unire. 9% din populație o să tropăie fericită în jurul fenomenului, bucuroși de ocazia de a face politică si de a fi importanți. Iar restul vor privi neputincioși situatia de zugzwang, la distrugerea ireversibilă și fără compensații.

Cine sunt EI, THEM, adică A, B, C,... ?

Avem de a face cu inși incapabili să procreeze și să se perpetueze în condiții urbane. Sunt schilozi aduși în urbe de vâltoarea vieții. De aceea se ocupă de ruralizarea urbei în loc de urbanizarea țării.

A fost mătrășit Măslină Edit

Cine i-a venit de hac ? Curulea și Schilodu, cine altii...

Ungure, ungure, ungure si tot asa de 15 ani incoace tot așa i s-a adresat, discipolul lui de glume fine, pisălogul alcoolic de warehouse Curulea, l-a dovedit.

Mă tot întrebam când i s-o întoarce roaga și lui Măslină... Uite, in 15 ani a ajuns victima elitei pe care a promovat-o cu mult suflet, abnegație și tâmpenie. Să mai spuie cineva că Vlad nu este român.

Măslină a fost unul din stâlpii de bază ai meritocrației, ai așa-numitei "dictaturi a calitații umane". Schilozenia a fost înlaturată din grila de (non) valori. Corolar ? Schilozii au pus mâna pe putere.

https://www.youtube.com/watch?v=ysa5OBhXz-Q

Un extraordinar documentar arată ce se întâmplă dacă în parcul Yellowstone elimini lupii. Ei, povestea forumului arată ce înseamnă dacă din grila de valori elimini schilozenia.

Remediul Edit

Si astfel am ajuns in sfarsit la faza finala a investigatiei mele, la ultima foaie de ceapa, adica stiu cine sunt "pretenarii" mei si ce vor. Mi-a luat 15 ani aceasta investigatie, am trecut prin toata istoria, politica si geografia, nationala si universala, si a fost cea mai interesanta investigatie a vietii mele.

Cum am explicat, Bucurestiul este plin de tarani si de provinciali care nu pot procreea si nu se pot perpetua in conditii urbane. Acestia isi trimit eventualii copii la tara, cu bunicii, si isi cumpara caini cu care traiesc in apartamente si se inregimenteaza in galerii de fotbal - care sunt adevarate organizatii paramilitare. Anti-urbani prin excelenta, numerosi cat sa fie foarte concludenti, acestia trag Romania in sens invers decat merge istoria.

Montrealul nu este diferit. Vin romani cu miile aici, se aseaza, se linistesc, iau cetatenie, isi fac case, vacante cu avionul, unii chiar barci, dar nu procreeaza. In schimb, ei se inregimenteaza in asa numita "comunitate".

Comunitatea de aici are un specific aparte : a eliminat din grila de valori schilozenia. Aveti desigur idee despre ce este aceea un schilod in societatea romaneasca ! buzatu, chelu, urecheatu, strambu, scurtu, grasu, cracanatu, prostu ehei... nu e moale sa fii schilod ca si roman. De fapt este atat de nasol sa fii schilod incat parintii bogati isi trimit copiii in socialismul quebecois ca sa-i scape cu viata din Romania !

Inrolati in comunitate, acestia au construit tot un fel de organizatie paramilitara, numita "comunitatea", care este o "dictatura a calitatii umane" in care schilodenia nu mai conteaza -alaturi de alti parametri- in ecuatia calitatii umane.

https://www.youtube.com/watch?v=ysa5OBhXz-Q este un documentar care arata ce s-a intamplat cu Yellowstone Park cand au fost indepartati lupii din ecosistem si apoi cand au fost adusi inapoi, datorita dezastrului care s-a intamplat.

Shilozenia trebuie adaugata inapoi la ecologia grilei de valori romanesti pentru daca nu o facem cadem instantaneu in discriminare pozitiva, intr-o societate a carei menire suprema este razbunarea schilozilor. La fel ca in Yellowstone, unde trebuie data jos dictatura caprioarelor, aici trebuie data jos dictatura schilozilor.

Remediul exista ! si este ca cei mai marii schilozi ai romanilor migranti sau emigranti, expatsii (adica secaturile), trebuie aratati cu degetul, trebuie constientizati, trebuie pusi ca exemple negative : nu faceti ca ei !

Diferite pagini Edit

NOU ! în premieră mondială, aflați cine sunt aborigenii Europei -

Pagina salariatei - divorțul istoric dintre țăran și salariată

Tabelul urii - aflați cine pe cine urăște

Istoria neobservată a României - "Exilul" canadian este orb la schimbările din țară

Dicționar personal. Nu folosiți în societate.

Recunoașteți personajul ?

• pagina cu Useri Turnați aici !

Sandbox

Ghici ghicitoarea mea Edit

La fel cum fug arabii si evreii din zona de război mâncând pământul către Canada și o viață mai pașnică - dar nu reușesc să scape de islam sau de judaism, nici românii nu scapă de românism. Zice ca la români este ceva mai bine, copiii vor fi deja canadieni integrați... civilizația vestică nu este o glumă a istoriei - hai să ne bucurăm pentru ei și să oprim românismul la noi.

La ski la Mont Orford, prin fața cabanelor care deservesc pârtiile, trece un grup de șase persoane. La un moment dat grupul se desparte, trei (barbați) o iau intr-o directie iar celelalte persoane, trei femei, în altă direcție. Întrebare: ce limbă vorbea acel grup ?

                                     Răspuns: ămânor

Într-un parc în Codnej niște copii își fac rost de bețe cu care se croiesc apoi în cap. Întrebare: ce limbă vorbesc acei copii ?

                                     Răspuns: ămânor

NEWS Edit

Ce a spus Adrian Marino Edit

Se răzbuna - încă o dată - tradiția ancestrală a clanului țărănesc, familial, originar. O realitate socială românească tradițională, mult mai puternică decât orice organizare socială modernă. Ea nu se poate forma decât într-un mediu citadin. Într-o societate comunisto-ceaușistă de țărani recent proletarizați și proaspăt "urbanizați", nu se poate încă depăși această fază istorică. Social vorbind, România și după 1989, trăiește, din nefericire, în continuare, în premodernitate.

Una tare de tot Edit

Ieri am facut operatia de cautare automata a canalelor la Toshiba al meu. Surpriză ! o nouă frecvență apare, 47 cu ICI TV, televiziunea comunităților din Montreal. O fi fost din cauza plafonului gros de nori ? Astăzi dimineață îmi spun "ian să probez noul canal". Când colo, la ESCU TV un invitat tocmai povestea cum a fost mătrășit regele Mihai când era vorba să treacă pe la Montreal !!! Șopârlanii în acțiune au reușit să schimbe itinerariul regal american... Montrealezii au fost nevoiți să călătorească în US ca să-l vadă pe rege, undeva in US la un hotel Waldorf Astoria. O să urmăresc publicarea reportajului pe YouTube și revin cu amănunte.

Cică nu se știe de ce respectivii au făcut asta. Dar eu știu deja de ce. Nu iubesc dosarele, urăsc bârfa dar uite, tot acumulez informații care ajung la mine din pură întâmplare...

Geez man, o dată la cinci ani mă uit si eu la ESCU si in minutul respectiv dau fix de isprăvile șopârlanilor... Clar că mi-a fost scris în destin, la fel am picat și în parcul Jean-Drapo la marele țanc în minutul în care se striga "afară cu bulgarii".

--- gata, am gasit. https://www.facebook.com/escutv/videos/vb.806787046034081/1805232549522854/?type=2&theater

Vania Atudorei a povestit cum anti-monarhistii l-au facut de comanda pe Mihai, regele. Acesti indivizi nu au cum sa fie altii decat descreieratii care striga "afara cu bulgarii" la evenimentele primariei Montrealului.

un gest frumos Edit

Si cam ce-ai vrea sa iti faca sa fii si tu linistit? Scuze publice? Ti le cer eu in locul lui si gata, capitol inchis.

Prieteni?

Administratia forumului RIC a prezentat public scuze pentru hartuiala la care am fost supus. Are, are, soparla are picioare lungi. Cat a durat, 6 ani ?

Merci N., esti o fiinta deosebita.

Ciubotea la Hamilton Edit

Mai țineți minte locul românesc unde, în 2005, un comunitar de la New York pe nume Culian proclama vânarea de cârtițe, la un an după aderarea țării la NATO ?

Ei, vechiul fief legionar va fi călcat de către două salariate celebre. Săptămâna aceasta se va face o muncă voluntară voioasă întocmai ca pe vremea lui Codreanu, iar săptămâna următoare sezonul va fi deschis de către Salariata Corina Ozon din București, adusă de prietena ei din Canada și tovarășă de publicistică, ghici cine, exact Ciuby de pe Q.ro, Salariata din Toronto !!!

Sacrilegiu ? nebunie ? Cum vor reuși nevestele să se ascundă sub marame ? cum vor recepta adevarații români aceasta palma primită direct de la orașul-călău al națiunii, București ? Cu ce oare a greșit lui Dumnezeu țăranul pentru a ajunge martor la o asemenea întinare a pâmântului românesc ! Ce vremuri ! Oh, ce moravuri !

O explicație totuși există, anume că inginerii cu balurile lor AREC au reușit să depolitizeze atmosfera rămasă moștenire de acum 60 de ani.

@ana extraordinare cuvinte, multumesc pentru ele, nu este atât simplu să fii "contra curentului". Intreabă pe Ciuby...

din Comoara de Ințelepciune a Unchieșilor Edit

Politică Edit

Rufus the Popper (vizavi de un meci de tenis la care nu a participat) : felicitari romanilor din tribune!inclusiv celor care au avut mesaj politic, era un eveniment intens mediatizat si un prilej bun sa se arate ca nu poti baga gunoiul romanesc sub presul sportului, sa se arate ca ce se intampla in tara aia nu ramane neobservat peste hotare.

Curulea : am mai zis ca de ani de zile nu votez, mai incerc sa influentez opinia publica, dar personal, nu votez, ca ma simt ca si cum mi-as da cu tesla in coae

christianT : Traisca Israelul mare, de la Nil la Eufrat!

Femei Edit

Corolla : Sint obisnuit cu locuitu in baraca, doamna [sotia] din nefericire e nascuta si crescuta la bloc.

Corolla : anacordisa e olteanca ma, nu ardeleanca, cauta altceva in loc de girafe

Adrian Ardelean : [am un prienen] Si cand il enerveaza nefasta-sa (ceea ce se intampla muuuult mai rar decat in cazul meu cu a mea nefasta) se apuca si-si curata pustile tacticos, si nefasta lui il lasa in pace. Ca a vazut ce a patit gâsca sălbatică...

vlad69 : eu femeie de servici fiind la cladirea aia [in realitate a fost concierge, 4 ani, meserie masculina aici in Canada, dar nu strica sa sublinieze supracalificarea]

rufus : stima noastra si mandria, femeile din ROMANIA! (ROMANIA = adica tarancele eterne)

moodoid Cele mai perverse si disperate sint astea maritate. Le-am fumat acum vreo 20 de ani.

Animale Edit

garlic : mie imi plac caprele, merg des sa le mangai.

Mircea Constantinescu : Am doi câini. Sub cinci pungi nu ies din casa.

Agno : Da' robinii aia is niste peseri tare proaste ... unul se lovea de cateva ori pe zi in geamul meu de la baie incercand sa-si ia zborul ... plm, e un learning curve pentru toti da' cand repeti miscarea de 10 ori intr-o ora fara sa inveti nimic atunci esti pasaroi bun de ciulama, in plm ...

Prieteni Edit

Rufus : am un prieten (roman) care si-a luat casa langa Frankfurt si-o plateste in 5 ani - nu stiu cati amarasteni ca noi si-au platit ipotecile din Canada in 5 ani

James : noi maine plecam sa ne incalzim ciolanele un pic la soare la punta cana mi-ar parea rau sa nu fim prezenti, dar imi inchipui ca ceremonia nu se va face in functie de programul meu ... zece zile mai tarziu... : o sa va spun cum am baut o gramada de votci si o multime de beri de sufletul lui Nico. am mancat si lobster tot de sufletul lui

ronin : Nu, am fost un fraier, am ratat si trenul cu Bitcoin, si ala cu Ethereum, as fi avut cash serios acum... Am 2 prieteni in US care au bagat 200K in servere acum 10-11 luni sa faca mining si scot 30K pe luna.

Adrian Ardelean : [am un prienen] Si cand il enerveaza nefasta-sa (ceea ce se intampla muuuult mai rar decat in cazul meu cu a mea nefasta) se apuca si-si curata pustile tacticos, si nefasta lui il lasa in pace. Ca a vazut ce a patit gâsca sălbatică...

James am io un prieten tacnit care a venit odata cu 18 litri de palinka a zis ca ori la bal, ori la spital, ata ete daca-l prinde il prinde culmea e ca nici macar nu-i mare bautor, voia el sa faca o cumetrie ceva numai cu palinka ceva de gen eniuei important e ca a intrat cu ea, nu l-au prins astia

vlad69 : Am un prieten care-i prieten bun cu Bute.

moodoid : Am un prieten numai fibra si muschi, merge pe bicla de cel putin 30-40 de ani.

Securismul messianic Edit

fenderguitars (2004) :.Ca sa nu mai vorbim de baietii cu ochi albastri care,dupa tunuri grele date in Rom. ,stau aici ca sa toace banetu'...Nu-i misto? Si apoi,dupa alegeri,(fiindca chiar nu conteaza cine iese,vor fi mereu in carti) se vor duce sa-si faca golaverajul la loc....

Culian (2005) : Surprinzator, dar unanim aprobat de asistenta, dl. Grigore Culian, editorul ziarului “New York Ma-gazin”, a criticat anumite trasaturi negative intalnite la cei din comunitatile romanesti, in conferinta “Comunitatile romanesti din afara granitelor Romaniei trebuie sa actioneze pentru a scapa de «cartite»” (cuvant prin care ii desemneaza pe cei care colaboreaza cu puterile politice de la Bucuresti in dauna intereselor Romaniei si a exilului).

moodoid (2018) Bolshevicii din RO platesc, mai nou, tot felul de indivizi cu un salariu de $1000/luna ca sa posteze, sa comenteze, sa creeze atmosfera etc. Nu securisti sau excremente mai evoluate, ci tot felul de neica-nimeni care vor sa faca un ban din asta. Au lege data pentru asta, deci, din punctul lor de vedere e perfect legal sa arunce banii contribuabililor pe tot soiul de dezaxati care mai fac si bani din asta.

Haine de immigrant Edit

Voi ce haine aveati ca immigrant ?

A pus James niste poze cu mine care m-au umplut de nostalgie... ma uit si wow !

- celebra geaca neagra, cadou de la tata, nu m-a lasat inima sa o arunc asa, de-a dreptul, nu am purtat in viata mea asa ceva

- o borseta, cea mai tare borseta din Bucuresti la acea ora, Bukale-ul invadat de chinezarii si preturi

- o shapca... ce poveste are si sapca aia, am intrat in discutie cu un canadian seara tarziu, cand eram in lag, in Codnej, omul avea nas mare ca al meu si pe el o buba cancerigena, nasoala. Mi-a spus ca soarele este puternic in Canada, si ca e bine sa port shapca... hehe, a doua zi, hop in primul magazin, hop in primul raion, hop cea mai ieftina shapca, 911, urgenta maxima !

- pantaloni de hartaneala, selectionati pe singurul motiv ca au buzunare solide. Da, am ales pantalonii dupa buzunare care nu se rup de la o bricheta sau o legatura de chei, marfa ca in Canada nu vazusem inca in Bucuresti.

- ce-i drept, camasa buna.

Sunt destept, mah !

in avion spre Canada mai era o batranica... nu avea nici valize nici genti... tinea totul in niste pungi de plastic de cea mai variata provenienta, poate adunase cativa ani pungile acelea, bune, solide, cu imprimeuri occidentale.

am avut asa, un moment de jena... l-am depasit insa rapid, i-am luat pungile din maini si am fortat-o sa paseasca pe scara rulanta, stand aproape in spatele ei.

si tu garlice, blueeyes, welcome.

Gabi, te asigur ca eu ma distrez super. Nu am avut aparat foto cu mine si nu am poze din perioada aceea. E prima data cand primesc ! incredibil incredibil.